Kreatív Hr megoldásaink

Szolgáltatásainkkal minden esetben arra törekszünk, hogy üzletileg rövid időn belül megtérülő, egyedi és kreatív megoldásokat adjunk felmerülő a humán erőforrás problémáid és feladataid megoldásához. 

Ezeket csináljuk

Komplett HR Marketing

HR Marketing, a viselkedéstudományok és alkalmazott pszichológia segítségével.

Veletek vagyunk az álláshirdetés megírásától, az interjúztatás, tréningezés és munkáltatói márkátok építésén át egészen az  Exit interjú elkészítéséig.

Kreatív álláshirdetés írás és Tribe toborzás
marketing és pszichológiai támogatás

Karrieroldal tervezés és Branding

UX és viselkedésösztönzés

Belső képzések

vezetők, munkavállalók képzése, fejlesztése

Videós álláshirdetés készítés

Multimédiás álláshirdetés készítés

marketing és pszichológiai támogatás

Kreatív Álláshirdetés írás és Tribe toborzás

Az álláshirdetés egyenlő az első benyomással. Ezért fontos, hogy körültekintő,  profi tervezés előzze meg, mit látnak belőletek  először. Egy jól megtervezett pszichológiailag ösztönző hirdetés az egész toborzás és kiválasztás folyamatát megkönnyítheti vagy szörnyűvé teheti.  Ezért fejlesztettük ki 10 pontos hirdetési technikánkat Tribe toborzási módszerünket, és 8 lépéses beléptetési audit programunkat, hogy a lehető legjobb élményt adhassátok új belépőiteknek, és a lehető legjobb eredményeket mutathassátok fel a vezetésnek.

UX és viselkedésösztönzés

Karrieroldal tervezés és Branding ​

Elég bomlasztó dolog, amikor az utolsó pillanatban veszítjük el az értékes jelöltet. Te is így vagy vele? Ha igen, örülni fogsz Karrieroldal és Employer Branding szolgáltatásunknak. Segítünk olyan karrier oldalt tervezni ami szívdöglesztően vonzó, nagyon egyszerű és érthető a jelentkezés, és azokhoz szól  akikre igazán  kiváncsiak vagytok.  Ehhez a karrieroldalatok az első pont, amit rendbe kell tenni, és szinkronba kell állítani egy ütős és sikeres munkáltatói márka felépítéséhez vagy felfrissítéséhez.

Vezetők, munkavállalók képzése, fejlesztése

Belső képzések, és szakmai képzések

Azt valljuk, hogy a tanulás és tapasztalás a megosztás révén válik tudássá. És mi imádjuk a tudást, ezért az egyik legfontosabb célunk, hogy megosszuk tudásunkat minél több HR és marketing szakemberrel. Számunkra az élmény mellett  sokkal fontosabb, hogy egy jól sikerült képzés hatását a kiváltott viselkedésváltozással lehet igazából mérni. Ha jók voltunk, jók voltatok, valami meg fog változni. Ilyen egyszerű. És minden vállalkozás és vállalat számára szeretnénk megkönnyíteni saját tudásának és tapasztalatainak, “best practice”-ának minél hatékonyabb megosztását, és továbbadását csapatának. Ezért segítjük ügyfeleinket saját képzései programjaik összeállításában, és hatékony, megvalósításában

Motiválás, termelékenység megőrzése, távmunka vezetés

Videó álláshirdetések

Miért nem mutatod meg mozgóképen is, mennyire jó dolgozni nálatok? Egy videót bizonyítottan többen néznek meg, és hamarabb figyelnek fel rá. Arról nem is beszélve, hogy jobban is emlékezünk a videókra, mint a szövegekre. Lőjj ki a többiek hirdetései közül, egy profi álláshirdetés videóval. 

"Gyors, egyszerő, célzott. Miért gondolja bárki is azt, hogy a HR-ehez nem kell marketing tudás 2020-ban?"
Knirsch Olivér
Opticont Kft
"Áldom magam, hogy Miklósékkal csináltattam a kékgalléros toborzásaimat. Elképesztő mennyiségű stressztől kíméltek meg. És ráadásul feleannyi idő alatt kaptam megfelelő jelölteket."
Nagy Miklós
NmKft, ügyvezető
"Never before have we experienced service like this. Fast, efficient and friendly. Going the extra mile is an everyday event."
Szakács Adrienne
HR asszisztens, Metro Kft

Ügyfeleink voltak

És még….

Kapcsolat

Ne veszítsd el a fonalat. Maradj velünk kapcsolatba

A legjobb üzenetek és ötletek  hirtelen jönnek, és nyomtalanul el is tűnnek, ha nem írod le őket ( hogy mi ezért mennyit bosszankodtunk, amíg megtanultuk). Ne hagyd elveszni a legjobb ötleteidet. Írd meg nekünk. Ha mást nem, legalább leírtad, és megmarad 🙂

Lépj velünk kapcsolatba

Itt találsz minket

1126 Bp. Kiss János altbgy utca 7.

Telefon

(+36)  70 4238092

Küldj levelet

office@jobmarketing.hu